12 Ocak 2009 Pazartesi

bunlar bedava değil..!


Öyleyse neden yazıyosun diceksiniz ama bu bir uyarı...paranızın gitmemesi için...çoğu klüp bunu okumadan alıntı yapıyor ve bedava diyor...üyeler bu şekilde madur oluyor vee paraları gidiyor...neyse ben size yazayımda...sizde bi görün(en güzel kırmızı olan bence;) )

*Magzalara girin *ara bölümünü seçin *erkekler için: *kahve rengini seçin sayfa 10. ya girin ortada 5 $ lık pantolon var (The Secret moonace) *siyahı seçin ve çeketi kapanı tıklayın ara diyin sayfa 3. te siyah mont var 7 $ *kızlar için olanlar: *siyahı seçin elbiselere tıklayın sayfa 6 da 5 $ lık siyah elbise var *yeşili seçin ara diyin sayfa 7. ye tıklayın elbise var 6 $. *kırmızı seçin ara diyin sayfa 12 ye girin mükemmel elbise var kırmızı renk 8 $ *penbeyi seçin ara diyin sayfa 12 ye tıklayın elbise var birde boyunluk var 9 $ elbise 3 $ boyunluk *griyi seçin sayfa 9 Bİ ELBİSE *maviyi seçip ara diyin sayfa 13 BOYNA TAKILAN Bİ İP

ben henüz alamadım çünkü param yok..! =(

KaÇıRmAyIn SaKıN..!
ARKADAŞLAR STARPLAZADA NEW E TIKLAYIN UCUZ VE HARİKA GİYSİLER VAR (SS LARIN Kİ KADAR OLMASIN...)HERNEYSE BENCE HİÇ KAÇIRMAYIN DERİM...O M.Ö ZAMANINDAN KALMA ELBİSELERDEN DAHA ŞIKLAR..!


1 yorum:

Unknown dedi ki...

söylediğin için çok sağol çok güzel bi siten var ama bi sorum olcak bux to ya üye olduğunda nasıl gift code veriyo